Pagina is aan het laden

Komt allen! Nieuwjaarsborrel SUWO 25 januari 19:30 op de Boulotte (pad t.o. Vaartscherijnstraat 66)

Gepubliceerd op: 22 January 2024

We hopen jullie in groten getale op 25 januari te ontmoeten op onze Nieuwjaarsborrel! Dus "save the date"!

De afgelopen maanden zijn we erg druk geweest met de nieuwe website en de bijbehorende nieuwe huisstijl. En we verwachten dat we in januari deze dan ook kunnen onthullen!

Op de nieuwe website zullen we regelmatig nieuws en andere wetenswaardigheden plaatsen. Lijkt het je leuk om mee te helpen de website up to date te houden of gewoon af en toe nieuws te maken of bestaande nieuwsberichten door te plaatsen, dan horen we het graag.

Het bestuur heeft in het afgelopen jaar gemerkt dat er weliswaar veel gebeurde op, in en rondom onze drijvende woningen, maar dat er aan de verschillende kades mooie initiatieven ontstonden die zelfstandig aan de verschillende thema's werkten. Problematiek werd opgepakt zonder directe inmenging of bemoeienis van het SUWO. Super om te zien dat verschillende kadebewoners elkaar zo goed weten te vinden! Om deze reden is het idee van "Kadeschakels" weer opgekomen.

Een kadeschakel was/is een vast contactpersoon voor ons op een stuk kade, die het leuk vindt om nieuws en kennis met ons en andere te delen. Iemand die redelijk op de hoogte is van wat er speelt op zijn/haar kade. In de komende periode willen we opnieuw kijken wie het idee van kadeschakels samen met ons nieuw leven wil inblazen. Vind je het leuk om mee te denken, heb je bepaalde kennis die je wilt delen of zou je graag opnieuw actief betrokken willen worden als kadeschakel of ben jij die nieuwe kadeschakel die we zouden moeten laten aanhaken in het SUWO, dan horen we graag.

25 januari hebben we ook een korte ALV en is het jaarverslag beschikbaar. Het programma en de agenda voor 2024 zouden we graag met jullie in februari/maart maken. Heb je leuke ideeën voor kennissessies of andere bijeenkomsten, laat het weten!

Graag tot 25 januari! En mail me indien je nu al wil reageren op bovenstaande.

Hartelijke groet, namens SUWO, Chantal van Tatenhove