125 jaar Merwedekanaal!

Beste leden van het SUWO

Dit jaar bestaat het Merwedekanaal 125 jaar. Samen met de andere gebruikers van het Merwedekanaal willen we dit vieren op 1 en 2 september.
Agenda:
1 september:
Locatie: Veilinghaven
  • 20:30 – 23:00: DRIJF INN bioscoop. In de veilinghaven wordt een DRIJF INN bioscoop georganiseerd. De Film is een verrassing, maar hij is spannend en heeft banden met Utrecht. Als je wilt komen met je bootje geef het aan, zodat we rekening kunnen houden met de aantallen. Heb je geen bootje, dan kun je je laten verwennen op het terras bij Restaurant de Veiling.
2 september
11:00 tot 15:00: Locatie Veililnghaven
  • Onder de U- trechters (ook veilinghaven) liggen een aantal bootjes van de kleine botenclub op je te wachten. Op de bootjes zijn 2 mensen die heel veel over de historie van het kanaal weten. Vind je het leuk om iets te weten over het kanaal van vroeger, kom dan zaterdag 2 september naar de Veilinghaven en laat je gratis over het kanaal varen.
  • Naast een rondvaart kun je ook actief aan de slag bij de Sloeproeiers met een roeiclinic
Reden genoeg om op zaterdag wederom naar de Veilinghaven te komen.
15:00 – 18:00: Locatie: Socrates brug
  • Vanaf 15: 00 zullen de gebruikers van het Merwedekanaal strijden om de eer. Er is een Roeiwedstrijd tussen de gebruikers van het Merwedekanaal. Met verschillende vaartuigen zullen teams het tegen elkaar opnemen.  Als je het leuk vindt om mee te doen, we hebben nog een aantal plekken vrij bij het SUWO team. Meld je snel aan via het suwo@suwo.nl. Wil je niet meedoen maar ons aanmoedigen, dan ben je ook hier van harte welkom. De wedstrijden vinden plaats tussen de Socratesbrug en de roeivereniging.
We hopen je op 1-2 september te zien. Tot dan
De organisatie van 125MWKanaal.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *